“DATO’ ALIFF SYUKRI MUAT NAIK FOTO MANDI SWIMMING POOL, LIHAT APA ZIZAN KOMEN..” – HAMPEH BETUL.. HAHA

“Dato’ Aliff Syukri Muat Naik Foto Mandi Swimming Pool, Lihat Apa Zizan Komen..” – Hampeh Betul.. HAHA

Kalau anda ingat, tak lama dulu viral di sosial media bila Zizan menyakat Johan dan Ozlyn di Instagram berkaitan dengan nasi lemak. Kali ni, giliran Dato’ Aliff pula yang terkena. Komen Zizan simple tapi kelakar habis! Komen Zizan di Instagram Dato’ Aliff juga telah membuatkan followersabang kosmetik ni gelak tak ingat.

respon dato’ seri aliff yang sempoi

Loading...

Beberapa jam lepas Dato’ Aliff  telah memuat naik foto dia bersama anaknya mandi swimming pool. Tapi lihat apa Zizan komen.. Kelakar gila weh..


Hampeh betul comment Zizan.. Haha!

Sumber: Instagram Dato’ Aliff Syukri via oh bulan

Loading...

sumber sehinggit dot com

……………………………………………..

[ Artikel Trending di Bawah ]

TERUJA TENGOK BABY BUMP SITI NURHALIZA

Baru-baru ini Datuk Siti Nurhaliza ada menerima kunjungan daripada Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tengku Puan Pahang di kediamannya beberapa hari lalu. Namun apa yang menarik perhatian adalah renungan tajam peminat beliau yang mendakwa melihat perubahan fizikal pada perut Siti. Secara ringkasnya mereka melihat ‘baby bump’ Siti yang sedikit kelihatan.

Kalau masih ingat pernah suatu ketika dulu kecoh berita Siti sedang hamil kerana tersebarnya laporan ujian darah di sebuah hospital. Tanpa memberikan sebarang penjelasan mengenai perkara itu, berita tersebut berlalu begitu sahaja. Sekarang pula kecoh gambar yang dimuat naik di Instagram memperlihatkan ‘baby bump’ beliau.

Malah ruangan komen di akaun Instagram penyanyi tersebut juga penuh dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada peminat yang menyangka beliau sedang hamil. Siapa tidak teruja setelah sekian lama menantikan berita gembira ini, akhirnya penantian mereka terjawab. Pastinya peminat Siti tidak sabar mendengar berita ini dari mulutnya sendiri.

Apapun buat setakat ini Siti masih lagi berdiam diri dengan dakwaan ini. Namun jika benar apa yang diperkatakan, tahniah diucapkan buat Siti dan suami di atas berita gembira ini. Tetapi jika ianya hanya desas-desus sahaja, kami doakan pasangan ini akan dikurniakan rezeki anak suatu hari nanti.

 

sumber: roti kaya

Kredit:http://mummykepoh.com/2017/10/12/teruja-tengok-baby-bump-siti-nurhaliza/

……………………………………………..

[ Artikel Trending di Bawah ]

VIRAL PESERTA CLEVER GIRL INI JAWAB SOALAN BOCOR. GADIS INI TAMPIL JELASKAN CERITA SEBENAR !!

PETALING JAYA 9 Okt.- Finalis program Clever Girl, Shazana Kamaruzaman menolak dakwaan dia menjawab soalan bocor pada episod minggu lalu.

Jelasnya, jawapan yang diberikan adalah berdasarkan pengetahuannya melalui pembacaan sebelum ini.

Malah kata wakil negeri Selangor ini, sebagai peserta program itu dia menafikan dakwaan mana-mana pihak yang mengatakan dia terlebih dahulu mengetahui jawapan untuk soalan itu walaupun pilihan jawapan yang dikemukakan belum sempat dibaca sehingga habis.

“Memang pada mulanya saya mahu menjawab A tetapi ketika menekan buzzer, jawapan untuk B sudah dibaca. Jadi saya teringat kembali melalui pembacaan saya sebelum ini jawapan untuk soalan itu adalah B.

“Apa yang tular mungkin mereka tidak dengar jawapan B sudah dibaca. Jujurnya memang bidang sastera bukan kepakaran saya.

Sebab itu bila Alif Satar minta saya bacakan kembali jawapan saya tidak boleh ulang sebab tidak dapat ingat dengan betul tajuk sebenar karya Datuk Usman Awang itu.

Menurut Shazana melalui kontroversi ini juga laman sosialnya diserang netizen yang rata-ratanya tidak berpuas hati.

“Saya mendapat banyak komen yang tidak berpuas hati, tetapi ini tidak mematahkan semangat saya. Pengajaran yang saya dapat adalah untuk sentiasa bersedia dengan sebarang kemungkinan,” katanya.

Sementara itu program realiti ini kembali menjadi tumpuan apabila Shazana menjawab soalan yang diajukan oleh tetamu jemputan Datin Sharifah Shawati dengan betul walaupun belum sempat keempat-empat jawapan dibaca.

Melalui video yang tular tu netizen kembali mempersoalkan ketelusan program ini dalam mencari gadis terpintar di Malaysia.

Sebelum ini seorang bekas peserta program ini Syakirah Mohd. Azam atau Kiera mendakwa program tersebut mengamalkan sikap pilih kasih dan memberikan jawapan awal kepada peserta pilihan.

Kredit : Utusan


Selain Shazana, empat lagi finalis yang akan berentap di pentas akhir Clever Girl Jumaat ini adalah Sara Amelia, Hani Nazrina dan Fadila Zukaira.
Sumber 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *